Hvem er Kennel Snowcreek

Hvem er Kennel Snowcreek

Familien består af 6 personer, men da vores drenge er blevet voksne og flyttet hjemmefra er vi kun 3 tilbage. I 2004, fik vi vores første hund, Lajka en Husky-tæve som meget hurtig fik en ny lille kammerat Malamuten Balto.

Kennel Snowcreek består af:

Michael fra 1966, uddannet lastvognmekaniker. Været i forsvaret i 21 år med udsendelser til flere brændpunkter. Har siden 2010 gennemgået 6 operationer i knæ og skulder så de store planer med slædehundekørsel var sat lidt i bero i en periode, men er startet op igen. Er gået i gang med en uddannelse som socialpædagog i 2012, og forventes færdig sommer 2016.

Har kørt løb i både Danmark og Norge. Har dog også været i udstillingsringen et par gange.

????????

michael

Henriette fra 1976, uddannet køkkenassistent og social & sundhedshjælper. Har siden 2014 arbejdet på sæby fiskeindustri , og førhen i lokalområdet. Kan også tage en tur med hundene, men er mest til udstillinger. Står for alt det sociale omkring Kennelen, samt en del aktiviteter for klubben. Når man kontakter kennelen er det Henriette man taler med.

henriette

Iqaros 2013 (2)

Nikoline fra 1999, går i 9 kl. Hun kunne pt. godt tænke sig at blive veterinærsygeplejerske eller frisør.(jubii….) Hun starter på HF efter sommerferien 2016, så må vi se hvad fremtiden bringer for hende.
Hun har spillet fodbold, samt håndbold, dog ikke mere, nyder en tur på løbehjulet, hun er også den i familien der udstiller mest, med meget flotte resultater, både med vores egne, men også med andre hunde.

nikoline (2)

Nikoline og Ataneq

Vi faldt for Malamutens væsen og ville forsætte med denne race.
Efter lidt tid fik vi forbindelse til Kennel Nordiclight i Canada, hvorfra vi fik vores 2 første ”rigtige” tæver, som blev grundstammen i vores kennel.

Vi bruger vores hunde meget aktivt.
Vi kører med hundene i træksæsonen og har brugt dem som tur kammerater på vandreture i både indland og udland.

i norge (314x188)           michael og henriette (314x222)

Henriette er Formand for Aktivitetsudvalget i DPHK, som er den danske polarhundeklub.
Vi har lavet mange aktiviteter i Nordjylland og et enkelt på FUUR.
Vi har lavet gåture, o-løb, opstart til træk, træningsløb, kløvture også med overnatning

.aktivitet DPHK     NAMK 2012 (28)

Vi har deltaget i Vesterhavsmarchen, Julemærkemarchen i Aalborg, Aalborg zoo har vi 2 år i træk været en hel weekend , hvor vi har kørt med puplikum, været i Aalborg Friis, kørt med en 60 års fødselar samt til konfirmation og polterabend.

SONY DSC     Aalborg Zoo 2013 (26)

Vores hunde har også deltaget i var et par foto-shoot. Først i Aalborg Shoppen’s reklame i 2012 med vores hanhund Aslan, som kom ud i 90.000 eksemplar i Nordjylland, samt Boss, som var statist for kilmanock’s efterårs kollektion 2013.

Aslan i shoppen (1) (449x640)

Boss til fotoshoot (4)