Om os

Hvem er Kennel Snowcreek

Familien består af 6 personer, men da alle voresskønne unger er blevet voksne og flyttet hjemmefra er vi kun os 2 gamle tilbage. I 2004, fik vi vores første hund, Lajka en Husky-tæve som meget hurtig fik en ny lille kammerat Malamuten Balto.

Kennel Snowcreek består af:

Michael fra 1966, uddannet lastvognmekaniker. Været i forsvaret i 21 år med udsendelser til flere brændpunkter. Har siden 2010 gennemgået 6 operationer i knæ og skulder så de store planer med slædehundekørsel var sat lidt i bero i en periode, men startede heldigvis op igen, i 2016 tog M uddannelsen som socialpædagog, og arbejder nu på et socialpædagogisk bosted.

Har kørt løb i både Danmark og Norge. Har dog også været i udstillingsringen et par gange.

????????

michael

Henriette fra 1976, uddannet køkkenassistent og social & sundhedshjælper. Har arbejdet  førhen som ssh i lokalområdet, men startede på sæby fiskeindustri i 2014 , efter en arbejdsulykke i 2017, har hun en ødelagt skulder og ødelagt knæ, og er efter en lang kamp blevet tildelt flexjob, og er så heldig at have fundet det perfekte job som ufaglært socialpædagog på et bosted, hun kan også tage en tur med hundene, men er mest til udstillinger. Står for alt det sociale omkring Kennelen. Når man kontakter kennelen er det Henriette man taler med.

henriette

Iqaros 2013 (2)

Nikoline fra 1999,  blev HF student sommeren 2018, og efter en del år som afløser på et demens plejehjem, er hun gået igang med Social og Sundheds assistent uddannelsen.
Hun har spillet fodbold, samt håndbold, dog ikke mere, nyder en tur på løbehjulet, hun er også den i familien der udstiller mest, med meget flotte resultater, både med vores egne, men også med andre hunde. Hun bor i Nørresundby med hendes kæreste Martin, og de tager gerne turen op for at assistere, både ved fødsler, men også for at passe hus og dyr så vi har muligheder for at tage på længere ture ud af huset.

nikoline (2)

Nikoline og Ataneq

Vi faldt for Malamuttens væsen og ville forsætte med denne race.
Efter lidt tid fik vi forbindelse til Kennel Nordiclight i Canada, hvorfra vi fik vores 2 første ”rigtige” tæver, som blev grundstammen i vores kennel.

Vi bruger vores hunde meget aktivt.
Vi kører med hundene i træksæsonen og har brugt dem som tur kammerater på vandreture i både indland og udland.

i norge (314x188)

michael og henriette (314x222)

Vi har lavet mange aktiviteter i Nordjylland og et enkelt på FUUR.
Vi har lavet gåture, o-løb, opstart til træk, træningsløb, kløvture også med overnatning

.aktivitet DPHK

NAMK 2012 (28)

Vi har deltaget i Vesterhavsmarchen, Julemærkemarchen i Aalborg, Aalborg zoo har vi 2 år i træk været en hel weekend , hvor vi har kørt med puplikum, været i Aalborg Friis, kørt med en 60 års fødselar samt til konfirmation og polterabend.

SONY DSC

Aalborg Zoo 2013 (26)

Vores hunde har også deltaget i var et par foto-shoot. Først i Aalborg Shoppen’s reklame i 2012 med vores hanhund Aslan, som kom ud i 90.000 eksemplar i Nordjylland, samt Boss, som var statist for kilmanock’s efterårs kollektion 2013.

Aslan i shoppen (1) (449x640)

Boss til fotoshoot (4)