Hvalp fra os

Alaskan Malamute hvalpe fra Kennel Snowcreek.

Vores hvalpe opdrættes med omtanke og kærlighed til racen. Vi benytter nøje udvalgte forældredyr i vores avlsprogram og hvalpene er en stor del af familien. I vores avl benyttes kun hunde, vi selv vil beholde hvalpe efter, og vi forventer kun et kuld om året. Se her for planlagt kuld

Vores hunde

Vores hunde består hovedsageligt af egen avl samt hunde hentet hjem fra Canada, Norge, Italien og Polen. Hundene er nøje udvalgt udfra de linier vi ønsker, og  derfor skal en kommende  avlshan matche de egenskaber som vi ønsker tilført til vores avlprogram. , når vi selv ønsker nye medlemmer til flokken.

Vi sælger vores hvalpe som familie hunde, og udvælger hvalpen ud fra de ønsker og behov, de kommende hvalpekøber måtte have, således at hvalpen får det rigtige hjem.

Forventninger:

Vi har en forventning  om at de kommende hvalpekøbere har sat sig ind i racen og dermed ved hvad det indebære at være Alaskan Malamute ejer. For at matche hvalpen bedst mulig med familien, vil vi gerne vide om der er børn og andre hunde. Bolig-/ Arbejdsforhold og fritidsinteresser, samt familien kommer på besøg for at se hinanden an.

Hvad er dine forventninger  til os og hvilken forventninger har du/i til hvalpen; skal den bruges som familiehund, brugshund eller udstilling, skal det være en hanhund eller en tæve og hvorfor. Kort sagt;  Hvad kan i tilbyde vores hvalp ?

Da vores hvalpe er og altid vil være en stor del af vores liv, og enhver seriøs opdrætter med respekt for sine hvalpe ønsker følge hvalpene resten af dens levetid, og derfor vil vi altid står til rådighed 24/7.