Trist nyhed

Vi må desværre meddele at Ziva er scannes tom efter et besøg i Sverige hos Timber, så vi må desværre indse at chancen for at bruge Timber ikke er til stede.
Han skal ikke indgå i avl mere så vi skal nu på jagt efter ny hanhund til Ziva, satser på alt falder på plads til hendes næste løbetid.

Kedelig nyt

Vi er helt tomme for ord 😭😢😭
Mocha måtte desværre afsted til akut kejsersnit mandag d. 31 august, på dag på dag 59 ud af 63.
Vi vidste at hun gemte på 2 hvalpe, men angivelig pga. en livmoderbetændelse var den ene absorberet og den anden død, desværre har den været død et stykke tid så den var mumificeret, og begyndt at gå i forrådnelse .
Nu håber vi at de næste par dage går som de skal og Mocha kommer sig helt og ikke er mærket af at hun ingen hvalpe har…..

Q-kuldet’s navne

Så knne vi endelig beslutte os… Q-kuldet hedder Quick-step, og pigerne hedder Harley Quinn, Queen Kayla, Lumi, Nuka og Saga, den eneste vi ved hvem er, er lilla, hun heder Saga, ellers må vi vente lidt endnu med de sidste,

pga frafald er der en af pigerne der ikke er reserveret.

Stor sorg

Crap Crap Crap… 😭😢😭😢

Vi var igår desværre vidne til at livet er virkelig crap, når vi har med vores elskede pelsbørn at gøre… ❤ Tanker havde tidligere fået et vrid i hans ryg pga. lidt voldsom leg, med 2 behandlinger hos kiropraktor var ryggen helt fixet, så vi regnede med at han skulle igennem et genoptræningsforløb, og så ville han være 100 % i ordenn Det gik desværre ikke som vi havde troet, igår aftes blev han markant dårligere, og da han så pludselig var ukontaktbar tog vi akut til dyrlægen, han blev tjekket i alle ender og kanter, røntgen viste at både ryg, hofter, nakke var helt som det skulle være.Efter nærmere gennemgang, kunne dyrlægen konstatere at det sår han havde på tungen efter han havde bidt sig selv, med sikkerhed var skyld i at han havde fået stivkrampe, så hurtig fik han en stivkrampe vaccine eller modgift (alt står lidt i slør) og 5 min senere, blev han mere svag, han kom hurtig ind på et andet leje, dyrlægen kæmpede med at få slangen til luft ned i halsen, men stivkrampen var allerede skyld i at halsen lukkede sammen, yderligere noget tid efter stoppede Tanker med at trække vejret, og hjertet stoppede, dyrlægen kæmpede med hjertemassage og kunstig åndedræt, hvor efter lidt tid bad Michael dyrlægen om at stoppe (Henriette kunne ikke holde hovedet koldt), af hensyn til hvilket liv han ville blive genoplivet til. 😭😭Fucking lort, verden gik et øjeblik i stå, det var slet ikke til at bære at han ikke var her mere. 😢 Kæreste lille dreng, smukke smukke Tanker, vi skal aldrig se dit skønne fjæs mere, du havde en stor fremtid i møde, du nåede kun at blive et år, det er sku ikke rimeligt ❤😢 kunne ha skrevet meget meget mere, men kan ikke se noget pga gråd, så må bare erkende at denne smukke dreng bare ikke kunne klare mere ❤ Sov godt til vi ses ❤